Holbæk Løbe- og Motionsklub træning

Hvis du ønsker at kunne løbe eller gå en tur ubesværet og samtidig have gode oplevelser i din træning, må du træne regelmæssigt. Du bør træne sammen med andre, og måske danne nye bekendtskaber med mennesker som har samme interesse. Det sker når du deltager i vor træning. Vi har mange former for træning. Det er bare at møde op og deltage: Almindelige faste træningstider (vi løber hele året uanset vejret)

Mandag kl. 18.00 til 19.00 i salen i Bjergmarkshallen.

Hver mandag i vinter perioden har vi gymnastik med  Lone som instruktør. Her kommer man rundt i alle muskelgrupper – rigtig god træning i vinter perioden hvor alle måske ikke lige får løbet så meget. Motionsgymnastik med fokus på at alle led bliver rørt samt styrketræning for de største muskelgrupper med fokus på hensigtsmæssig udførsel.


Onsdag Kl. 17.30 

Mødested er P-pladsen ved Bjergmarkshallen/ Foreningshuset
Her er der mulighed for bad og omklædning efter løbe træning i Bjergmarks Hallen.
Der løbes fra 5 -13 km - her løbes der med fartholder i følgende grupper - 6.45 - 6.30 - 6.00 - 5.45 - 5.30 - 5.00.
Ved alle vores træninger er der også mulighed for Power Walking/Nordic Walking.

 

Fredag Kl. 17.00

Mødested er P-pladsen ved Bjergmarkshallen/ Foreningshuset
Der løbes fra 5 -13 km - her løbes ikke med fartholder. 
Ved alle vores træninger er der også mulighed for Power Walking/Nordic Walking. 
 

Søndage kl. 10.00 

Søndagstræning med ruter og løbegrupper for alle. Der løbes i Knudskoven og Ladegaards Skoven hvor der er ruter fra 5 km. til 8 km. Hvis man ikke lige kan løbe de lange ture kan de kortes af. Vi mødes på P-pladsen v/ Stenhus Kl. 10.00.
 
 
Generelt om træningen
Der løbes distancetræning, både kort og langt. Ligeledes laves der også i perioder intervaltræning og specialtræning på stadion og i terræn. Træningen henvender sig til alle, der ønsker at løbe sammen med andre, som er på samme niveau, og at forbedre sin form og hastighed ved at deltage regelmæssigt i træningen.
Holbæk Løbe & Motionsklub - Sport Allé 1 - 4300 Holbæk - Tlf. 27252556