Holbæk Løbe- og Motionsklub træning

Hvis du ønsker at kunne løbe eller gå en tur, ubesværet og samtidig have gode oplevelser i din træning, må du træne regelmæssigt. Du bør træne sammen med andre, og måske danne nye bekendtskaber, med mennesker som har samme interesse. Det sker når du deltager i vor træning. Vi har mange former for træning. Det er bare at møde op og deltage. Almindelige faste træningstider (vi løber hele året uanset vejret):
 
Mandag kl. 18.00 til 19.00 i salen i Bjergmarkshallen
Hver mandag efter skolernes efterårsferie har vi gymnastik med instruktør. Her kommer man rundt i alle muskelgrupper – rigtig god supplement til din løbetræning. Motionsgymnastik med fokus på at alle led bliver rørt, samt styrketræning for de største muskelgrupper med fokus på hensigtsmæssig udførsel. "Kvindegymnastik for mænd eller mandegymnastik for kvinder" vælg selv.

Vi ses også i salen!

Tirsdag kl. 17.30  -  Holbæk Sportsby
Mødested er foran hovedindgang til Sportsbyen
Her er der mulighed for bad og omklædning efter løbe træning.
Der løbes fra 5 -13 km - her løbes der med fartholder i følgende grupper - 6.45 - 6.30 - 6.00 - 5.45 - 5.30 - 5.00 - Hvis man ikke lige kan løbe de lange ture er der altid mulighed for at korte ruterne af. Der ud over har vi grupper som løber 5 km. ca. i tempo 6.45
Ved alle vores træninger er der også mulighed for power walk og Nordic Walk.

Onsdag kl. 17.30  -  Bjergmarksskolen
Vi mødes ved Bjergmarksskolen hovedindgang.
Der løbes i tempo og grupper efter fremmøde

Torsdag kl. 17.30 - Stenhushallen
Vi mødes på parkeringspladsen ved Stenhushallen.
Varieret træning med opvarmning, teknik, grin, fartlege og hvad der ellers kan være med til at blive en bedre løber og ikke mindst at holde motivationen for at løbe ved lige.
 
Søndag kl. 10.00  -  Bjergmarksskolen
Søndagstræning med ruter og løbegrupper for alle.
Hvis man ikke lige kan løbe de lange ture, kan de kortes af. 
Der løbes i følgende fartgrupper "hurtigholdet", 5:30, 6:00, 6:30 og 6:45/7:00. 
Første søndag i måneden har vi som regel "socialt løb", hvor vi løber samlet et andet sted.

Generelt om træningen

Der løbes distancetræning, både kort og langt. Ligeledes laves der også i perioder intervaltræning og specialtræning på stadion og i terræn. Træningen henvender sig til alle, der ønsker både at løbe sammen med andre, som er på samme niveau, og at forbedre sin form og hastighed ved at deltage regelmæssigt i træningen.

Holbæk Løbe & Motionsklub - Sport Allé 1 - 4300 Holbæk - Tlf. 27623352